PK 52 m2

Mala prizemna porodična kuća, površine 52 m2, sa komfornom dnevnom sobom i trpezarijom. Poseduje odvojenu spavaću sobu sa izlazom na terasu, a u sklopu ove kvadrature, objekat poseduje i ostavu, koja je povezana sa kuhinjskim delom. Postoji više izvedbi ovog objekta, tako da u zavisnosti od želje kupca, mogu da se oduzmu terase, promeni raspored, itd.

PK 45 m2

Mala prizemna porodična kuća, pogodna za vikendice, ili porodice sa manjim brojem članova domaćinstva. U 45 m2 smo uspeli da uklopimo dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kao i odvojenom spavacom sobom. Moguća izvedba iste ove konfiguracije sa korektovanjem postojeće kvadrature.

PK 75 m2

Stambena porodična kuća, površine 75 m2, sa dve odvojene sobe, kupatilom i zasebnim toaletom. U dnevnoj zoni se nalazi veliki dnevni boravak, spojen sa trpezarijom i kuhinjom, a gotovo preko celog zida se prožima stakleni portal koji daje posebni ugođaj u ovom prostoru.

PK 80 m2

Komforna porodična kuča sa odvojenom dnevnom i noćnom zonom. Poseduje dve zasebne sobe, kupatilo sa odvojenim toaletom, i dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju spojene u jednu celinu. Pored 80 kvadrata korisne stambene površine, poseduje i veliki terasni prostor, kao i ostavu ili pomoćnu prostoriju u sklopu kuće.

PK 90 m2

Komforna porodična kuća, modernog dizajna, površine 90 m2, sa tri odvojene sobe, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom. Kuća sa puno svetlosti i mogućnosti za prelepo arhitektonsko uređenje unutrašnjeg prostora.  

PK 60 m2

Prizemna manja porodicna kuca, površine 53 m2 bez terasnog prostora sa odvojenom spavaćom i dečijom sobom, pogodna za mlade bračne parove. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su povezane u jednu celinu, sa predivnim staklenim panelom, koji daje poseban užitak pogleda na dvorište.

PK 79 m2

Prostrana prizemna porodična kuća, sa dve odvojene spavaće sobe u levom delu od ulaza, velikim predsobljem i lepom velikom dnevnom sobom, spojenom sa trpezarijom i kuhinjom. Kao dodatak dnevne sobe, jeste i izlas na natkrivenu terasu, koja daje posebni ugođaj samom objektu. 

SK 100 m2

Spratna kuca, površine 100 m2, veoma komforna i projektovanja kao prostrana porodična kuća. U priyemlju kuce se nalazi odvojena dnevna i nocna zona, koja sadrzi dve odvojene sobe, kupatilo, predsoblje i veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom i kuhinjom u jednu funkcionalnu celinu. Na spratu se nalazi spavaća soba sa zasebnim kupatilom, što korisnicima kuće daje izuzetnu lagodnost i osecaj komfora.

SK 130 m2

Spratna porodična kuća površine 130 m2, komofna i prilagođena većem broju članova domaćinstva. Pored veoma prostranog prizemnog dela koji ima izuzetan estetski efekat, sa gražom u sklopu kuće, na spratu objekta se nalazi noćna zona koja se sastoji iz 3 zasebne sobe i kupatila.

MK 90 m2

PK 90 je moderna kuča bruto stambene površine od 90 m2. Odrađena je u modernom stilu sa velikim staklenim površinama kao porodična kuča koja je danas u trendu. Poseduje 3 odvojene sobe u noćnoj zoni, veliko prostrano kupatilo, a dnevnu zonu krasi dnevni boravak sa kompletnim zastakljenim zidom i predivnim izlazom na terasu.

VK 45 m2

Vikend kuća male kvadrature, spakovana u svega 45 m2, sa zasebnom spavaćom sobom i lepim dnevnim boravkom sa izlaskom na terasni prostor. Data je u osnovnoj izvedbi uz koju postoji mogućnost izrade od klasične do moderne varijante kuće za datu kvadraturu.

SK 120 m2

Montažna spratna kuća modernije izvedbe, namenjena modernijem životu, idealna za mlade bračne parove. Kuća zauzima bruto stambenu površinu od 122 m2. U prizemnom delu koji predstavlja jednu veliku otvorenu celinu, nalazi se veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja sa šankom, toalet i stepenište ka gornjem delu. Staklenim portalima koji se protoežu gotovo po celom objektu dobija se poseban ugođaj, posebno u toplijim mesecima, kada kompletan dnevni boravak možete otvoriti ka terasi i time steći utisak da ste u prirodno ambijentu. U gornjoj spavaćoj zoni nalazi se velika spavaća soba sa posebnim kupatilom, gostinska soba, dečija soba i kupatilo opšte namene, a kao posebnu prednost izdvajamo i prostoriju za pranje i sušenje veša koja vam olakšava posao u mnogo za vreme zimskih meseci.

PK 48 m2

Prizemna kuća modernije izvedbe, sa krovom u dva nivoa, naprosto ne može a da ne privuče pažnju slučajnih prolaznika. Osnovna zamisao jeste da napravimo kuću male stambene površine, prepune svetlosti, prilagođene modernijim navikama života, gde se u jednoj otvorenoj celini nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Kuća poseduje odvojenu spavaću sobu, kupatilo, dva velika klizna portala sa izlazom na terasni prostor, predviđeno mesto za kamin, a sam manjim izmenama veoma lako se može dodati jos jedna soba u potrktovnom prostoru iznad kuhinje i kupatila.Kao takav objekat od ukupnih 48 m2 bruto stambene površine, pogodan je za podorice sa manjim brojem članova domaćinstva, mlade bračne parove, kao i odealan odabir za vašu vikendicu nadomak grada..

PK 95 m2

Komforna porodična kuća, izrazito podužnog plana, površine od 95 m2. Organizacija prostora ogleda se u podeli na intimni deo kuce u kom su pozicionirane spavaće sobe i deo namenjen dnevnom boravku, gde se zone odmora, ručavanja i spremanja obroka prepliću u jednoj celini, stvarajući komforan prostor za druženje i uživanje. Veliki ulazni trem postavljen je tako da omogućava direktan pristup dnevnoj zoni. 

MK 89 m2

Kompaktna spratna kuća, modernog dizajna, ukupne površine od 90 m2. Prizemlje je namenjeno zoni dnevnog boravka gde se prepliću funkcije odmora, ručavanja kao i spremanja hrane. Prostor prizemlja je organizovan tako da se pomoću velikih staklenih površina omogućava igra senki u objektu. Mogućnosti unutrašnjeg uređenja su velike i raznolike. Sprat predstavlja intimniju zonu. Ovde su smeštene spavaće sobe i kupatilo. Omogućen je i pristup ka velikoj prostranoj terasi idealnoj za odmor i relaksaciju.  

PK 81 m2

Prizemna porodična kuća, 80,21 m2, organizovana tako da se različite funkcije grupišu zasebno u sklopu objekta. Tako se jasno naglašava prostor namenjen celodnevnom boravku koji zauzima centralni deo kuće i naglašen je velikim zastakljenim povrsinama. Noćna zona zauzima intimniji deo kuće. Radi boljeg i lakseg funkcionisanja tehničke prostorije su odvojene zasebno u skladu sa svojim namenama, time stvarajući dodatni komfor života u ovoj kući. 

PK 94 m2

Porodična kuća, 93,86 m2, gde je glavni akcenat stavljen na dnevni boravak koji se velikim kliznim panelima nadovezujena na prostranu natkrivenu terasu. Idealno za prostrana dvorista gde se pruža mogućnost povezivanja uređenja prirodnog okruženja i samog enterijera i organizacije prostora unutar objekta. Ova kuća takođe pruža odvojenost finkcija namenjenih tehničkim prostorijama i noćnoj zoni. 

PK 99 m2

Prizemna porodična kuća, 99,42 m2. Komfor koji pruža ova kuća ogleda se u njenoj prozračnosti i lakoći organizacije prostora. Velike zastakljene površine omogući će igru senki unutar objekta i stvoriti idealan ambijent kako u zimskim tako i letnjim mesecima. Sklop je sačinjen od tri spavaće sobe, zasebnih tehničkih prostorija i velikog centralnog prostora namenjenom spremanju hrane, obedovanju i dnevnom boravku.

PK 111 m2

Prizemna porodična kuća, 111,42 m2. Glavni adut ove kuće pored velikih zastakljenih površina su i igra sa njenim oblikom i veza sa komfornom, natkrivenom terasom. Razdvojenost osnovnih zona, dnevne i noćne, olakšava obavljanje funkcija zasebnih prostorija. 

PK 165 m2

Komforna porodična kuća, 165,38m2. Prostrana kuća u kojoj svaka prostorija pruža maksimalni komfor i mogućnost organizacije. Naglasak je svakako na dnevnoj zoni gde se u okviru skoro 60 kvadrata organizuje dnevna zona. Mogućnosti unutrašnjeg uređenja ovog objekta su raznolike i pre svega izvanredne.

SK-137

Komforna spratna kuća, ukupne površine od 137 m2. Funkcijski je kuća organizovana tako da ne dolazi do preklapanja zona. Prizemlje je otvorenog tipa ali su zone ručavanja i dnevnog boravka ipak odvojene prostorom koji se lako pretvara u zimsku staklenu baštu, što stvara efekat pasivnog zagrejavanja objekta. Akcenat je postavljen na osvetljenost prostora što pruža veliki komfor života u ovoj kući.

SK-180

Spratna porodična kuća, površine 180,44 m2. kuća je prilagođena višečlanoj porodici sa naglaskom na komfor svakog člana pojedinačno. Prizemlje je podredjeno dnevnim aktivnostima, dok je intimnost sprata prilagođena odmoru. Velike terase dodatno pružaju mogućnost uživanja u ovoj kući. Svaka prostorija je izuzetno komfornih proporcija i odgovara svojoj funkciji.  

SK-206

Spratna porodična kuća površine 206 m2. Glavna odlika ove kuće je njena prostranost. Namenjena je višečlanoj porodici, sa ukupno četiri odvojene spavaće sobe. Naglasak je stavljen na komfornost svih članova. Prizemlje je otvoreno i prostrano, a ujedno svaka namena ima svoju zonu, tako da se prostori omora, ručavanja i spremanja hrane ne prepliću već su funkcionalno povezani. Akcenat u prizemlju je stavljen na centralni kamin koji pruža osećaj topline doma. sve tehničke i pomoćne prostorije su prisutne ili ih je moguće dodati pošto je prostor kuće izuzetno prilagodljiv. Veliki prozorski paneli otvaraju prizemlje ka dvorištu i puštaju veliku količinu svetlosti. Spratna zona pruža intimnost kao i mir i tišinu boravka u njoj.